Harmonogram Kid Fit

Czerwony – trening intensywny, Niebieski - trening wzmacniający/modelujący sylwetkę. Zółty - trening mieszany, spalająco-wzmacniający. Zielony - trening prozdrowotny, Fioletowy- trening wydolnościowy, Pomarańczowy- lista rezerwowa, Szary- brak miejsc lub zajęcia już się odbyły.



  poniedziałek
2024-04-15
wtorek
2024-04-16
środa
2024-04-17
czwartek
2024-04-18
piątek
2024-04-19
sobota
2024-04-20
niedziela
2024-04-21
10:00
WSPINACZKA FITKIDS (6-14 lat)
10:00 - 10:55
Damian
55min
info 
11:00
WSPINACZKA FITKIDS (6-14 lat)
11:00 - 11:55
Damian
55min
info 
BADMINTON KIDS (8-12 lat)
11:00 - 11:50
Robert
50min
info 
16:00
WSPINACZKA FITKIDS (6-14 lat)
16:00 - 16:55
55min
info 
17:00
WSPINACZKA FITKIDS (6-14 lat)
17:00 - 17:55
55min
info 
GIMNASTYKA OGÓLNOROZWOJOWA 6-9 LAT
17:00 - 17:45
45min
info 
WSPINACZKA FITKIDS (6-14 lat)
17:00 - 17:55
55min
info 
GIMNASTYKA OGÓLNOROZWOJOWA 6-9 LAT
17:00 - 17:45
45min
info 
WSPINACZKA FITKIDS (6-14 lat)
17:00 - 17:55
55min
info 
17:30
SALSATION KID 6-10 LAT - NOWA SALA
17:30 - 18:15
18:00
GIMNASTYKA OGÓLNOROZWOJOWA 6-9 LAT
18:00 - 18:45
45min
info 
JOGA (Rodzic + dziecko 10+ )
18:00 - 18:45
GIMNASTYKA OGÓLNOROZWOJOWA 6-9 LAT
18:00 - 18:45
45min
info 
JOGA (Rodzic + dziecko 10+ )
18:00 - 18:45
45min
info 
BADMINTON KIDS (8-12 lat)
18:00 - 18:50
50min
info 
19:00
TRENING OBWODOWY 10+LAT
19:00 - 19:45
45min
info 
TRENING OBWODOWY 10+LAT
19:00 - 19:45
45min
info 
TRENING OBWODOWY 10+LAT
19:00 - 19:45
45min
info 
TRENING OBWODOWY 10+LAT
19:00 - 19:45
45min
info 
INDOOR CYCLING (Rodzic + dziecko 10+)
19:00 - 19:45
45min
info 
poniedziałek 15.04.2024
  • 17:00 - 17:55

    WSPINACZKA FITKIDS (6-14 lat)

  • 18:00 - 18:45

    GIMNASTYKA OGÓLNOROZWOJOWA 6-9 LAT

  • 19:00 - 19:45

    TRENING OBWODOWY 10+LAT

wtorek 16.04.2024
  • 17:00 - 17:45

    GIMNASTYKA OGÓLNOROZWOJOWA 6-9 LAT

  • 17:30 - 18:15

    SALSATION KID 6-10 LAT - NOWA SALA

  • 18:00 - 18:45

    JOGA (Rodzic + dziecko 10+ )

  • 19:00 - 19:45

    TRENING OBWODOWY 10+LAT

środa 17.04.2024
  • 17:00 - 17:55

    WSPINACZKA FITKIDS (6-14 lat)

  • 18:00 - 18:45

    GIMNASTYKA OGÓLNOROZWOJOWA 6-9 LAT

  • 19:00 - 19:45

    TRENING OBWODOWY 10+LAT

czwartek 18.04.2024
  • 17:00 - 17:45

    GIMNASTYKA OGÓLNOROZWOJOWA 6-9 LAT

  • 18:00 - 18:45

    JOGA (Rodzic + dziecko 10+ )

  • 19:00 - 19:45

    TRENING OBWODOWY 10+LAT

piątek 19.04.2024
  • 16:00 - 16:55

    WSPINACZKA FITKIDS (6-14 lat)

  • 17:00 - 17:55

    WSPINACZKA FITKIDS (6-14 lat)

  • 18:00 - 18:50

    BADMINTON KIDS (8-12 lat)

  • 19:00 - 19:45

    INDOOR CYCLING (Rodzic + dziecko 10+)

sobota 20.04.2024
  • 10:00 - 10:55

    WSPINACZKA FITKIDS (6-14 lat)

    Wolne miejsca: 5

    Damian

  • 11:00 - 11:55

    WSPINACZKA FITKIDS (6-14 lat)

    Wolne miejsca: 4

    Damian

niedziela 21.04.2024
  • 11:00 - 11:50

    BADMINTON KIDS (8-12 lat)

    Lista rezerwowa: 4

    Robert

powered by Fitnet SPORTIT